Rekrytointi

Aina tilaa myynnin ammattilaisille

Haluatko 100 solutionsille töihin?

Aina tilaa myynnin ammattilaisille

Työssäsi pääset keskustelemaan yritysten johdon ja operatiivisten päättäjien kanssa samalla vahvistaen omaa asiantuntijuuttasi usealta eri toimialalta. Olet ensimmäinen tärkeä linkki asiakkaamme myyntiprosessissa. Odotamme, että arvostat myyntityötäsi ja asiakastamme sekä kunnioitat keskustelukumppaniasi puhelimessa.  

Tavoitteemme on, että onnistut työssäsi ja olet vähintäänkin tyytyväinen omaan työpanokseesi. Kun sinä onnistut, asiakas onnistuu. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja ohjelmistot. Perehdytämme sinut huolellisesti arvoihimme, työtapoihimme ja jokaiseen projektiin erikseen. Olemme aina tukenasi.
Asiakkaamme ovat vaativia ja työ haastavaa ja juuri se tekee tästä työstä kiehtovaa. Kun sinulla on joitakin näistä ominaisuuksista, tulet todenäköisesti pärjäämään työssä: 

  • Optimistisuus ja huumorintaju
  • Keskustelukyky
  • Kuuntelun ja ymmärtämisen taito
  • Sitkeys
  • Yrittäjähenkisyys
  • Itsevarmuus

Hae nyt!

Lähetä meille mahdolliset kysymyksesi tai avoin hakemuksesi osoitteella asiakaspalvelu@100solutions.fi. 
Voit myös lähettää hakemuksen viereisellä lomakkeella. Vastaamme kaikille mahdollisimman pian.
Lähetä hakemus sähköpostilla

Voit esittäytyä toimitusjohtajallemme Katja Rasille myös LinkedInissä.
Katjan Linkedin

100 Solutions Oy

Olemme suomalainen asiakashankintayritys. Teemme sitä itseään eli kylmäsoittoa; laadukkaasti ja ilmiömäisellä ammattitaidolla. Meillä sinun ei tarvitse hävetä työtehtävääsi myyjänä. Tarjoamme erityisosaamistamme mm. teknologian, ympäristön, energian ja rakentamisen alalla toimiville B2B-yrityksille. Ylpeytemme aihe on vahvat näytöt asiakkaidemme taloudellisten tunnuslukujen positiivisessa kehittymisessä projektimme myötä. Asiakkaitamme ovat mm. SOL Kiinteistöpalvelut, Molok ja Endress+Hauser. Yrityksen tavoite on olla Suomen johtava teknisen alan ulkoistetun myynnin palveluntarjoaja sekä mahdollistaa asiakkaidemme kansainväliset yrityslaajentumiset.
crosschevron-down