Asiakaslähtöisyys tekemisen keskiössä jo yli 20 vuotta

100 Solutions Oy:n tärkein tavoite on löytää asiakkailleen eli B2B-yrityksille lisää liikevaihtoa ja kannattavuutta. Yksi tärkeä tekijä liikevaihdon kasvulle on asiakaslähtöisyys. Kun asiakasta palvellaan hänen tarpeidensa mukaisesti, hän todennäköisesti ostaa lisää. Yritys perustettiin vastaamaan markkinoilla havaittua tarvetta kuulla ja tunnistaa paremmin B2B-asiakkaiden toimintaa, hankintapäätöksiä, investointeja sekä julkaisematonta ja jopa hiljaista tietoa.

Yritys sijaitsee Espoossa, mutta toimialueeseen kuuluu koko Suomi. Kohderyhmänä on etenkin B2B-yritykset palveluiden ja teollisuuden alalla sekä yritykset, jotka harkitsevat liiketoiminnan aloittamista Suomessa.

100 Solutions Oy on Katja Rasin perustama yritys, joka auttaa yrityksiä menestymään asiakasymmärryksen avulla.
Toimitusjohtaja Katja Rasi

100 Solutions Oy:n perustajalla DI Katja Rasilla on 20 vuoden kokemus asiakaslähtöisyydestä. Hänellä on kattavasti kokemusta useista rooleista tekniikan saralta mm. teknologiayrittäjänä, hallitustyöskentelijänä, yritysomistajana, kehityshankkeiden vetäjänä, insinööritoimiston suunnittelijana, julkisen sektorin projektipäällikkönä sekä teollisuuden sovelluspäällikkönä ja kansainvälisen kehitystyön Suomen vastuuhenkilönä. Katja Rasi on myös luottamustehtävissä mm. Tekniikan akateemisten valtuuston varajäsenenä, yrittäjyysvaliokunnan jäsenenä sekä Iivisniemen Huolto Oy:n hallituksen jäsenenä. Katja on toiminut myös esilukijana Mika D. Rubanovitschin ja Johtajatiimin myynnin- ja johdon valmennuskirjoihin Älä ole pomo ja Stop-myynti. Tutustu Katjaan myös LinkedInissä.

Asiakaspalvelupäällikkö Tomi Kuukauppi

100 Solutions Oy:n asiakaspalvelupäällikkö ja tutkija Tomi Kuukauppi palvelee yrityksiä ja organisaatioita vakaalla ammattimaisella otteella. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat mm. liikenne, yrittäjyys, hallitustyöskentely, kulttuuri ja urheilu. Lisäksi hän on työskennellyt kiinteistö- ja arvotavarakaupan aloilla. Pitkän kokemuksensa ansiosta Tomi hallitsee monialaiset haastattelu- ja asiakashankintatehtävät.