Referenssimme

100 Solutions Oy on keskittynyt etenkin B2B-yrityksiin rakentamisen, teollisuuden ja IT-palveluiden alalla, mutta asiakkaita on myös B2C-liiketoiminnan puolelta.


Toimitusjohtaja Timo Peltonen, Advance IT Solution Oy
Markkinatutkimus

Katja Rasi toteutti meille Markkinatutkimuksen, joka hahmotti yritysten pilvipalvelumyönteisyyttä, käytettyjen pilvipalveluiden tyyppejä sekä markkinoilla vielä olevaa kasvupotentiaalia. Lisäksi tutkimuksella selvitettiin mitä pilvipalveluiden ominaisuuksia yrityksissä arvostetaan ja mitä pidetään haastavina. Markkinatutkimuksessa haastateltiin tilaajan ja yhteistyökumppaneiden asiakkaita.

Katjan ote markkinatutkimuksen tekoon oli joustava, energinen ja asiantunteva. Ammattimaisen tekemisen lisäksi hankeen raportointi oli erinomaisen selkeää ja täsmällistä. Yhteistyö hänen kanssaan oli helppoa ja sujuvaa. Hän sopeutti tekemistään toimeksiantajan toivomusten mukaisesti ja on tämän tyyppisessä vaativassa haastateltavien kontaktoinnissa sosiaalisesti poikkeuksellisen lahjakas. Voin lämpimästi suositella häntä markkinatutkimuksiin, jossa tarvitaan kykyä ottaa yhteyttä asiakkaisiin samalla saaden kattavaa ja hyödyllistä tietoa yrityksen myynnin ja markkinoinnin kasvattamiseen.

Tutustu Markkinatutkimuksen yhteenvetoon Advance IT Solution Oy:n kotisivuilla.


Toimitusjohtaja Antti Hukkanen, Quattro Lining Oy
Buukkaus, myynti, myynnin kehittäminen

Joustava yhteistyö ja huipputulokset hetkessä

100 Solutions Oy:n toiminta on joustavaa, täsmällistä ja tuloksellista. Projektin alussa meillä oli ajatus 20 tapaamisen buukkauksesta. Kalenterimme täyttyivät tehokkaasti ja totesimme työn olevan ammattimaista. Annoimmekin 100 Solutions Oy:lle vapaat kädet sopia lisää tapaamisia. Muutamassa viikossa saimme kaiken kaikkiaan lähes 70 tapaamista julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Palvelu toteutettiin avaimet käteen -periaatteella, joten siirryimme sujuvasti asiakkaan kanssa myyntiprosessiin ensimmäisen Teams-palaverin aikana. Kaikki kohtaamamme asiakkaat ovat saaneet buukkauksen yhteydessä kattavasti tietoa palvelustamme. Lisäksi kävijämäärät verkkosivuillamme ja sieltä generoituneet tarjouspyynnöt ovat lisääntyneet huomattavasti. Tuottavan yhteistyömme aikana meille on muodostunut noin 6 M€ vuosittainen liidikanta.

100 Solutions Oy:n laaja kaupallinen ja vesihuolto-osaaminen antoi myös merkittävän panoksen yrityksemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä asiakasymmärryksen hahmottamiseen.

Voin lämpimästi suositella 100 Solutions Oy:tä uusasiakashankinta- ja palvelumuotoilutarpeisiin.   


Asiakastyytyväisyys palvelustamme

Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä palveluamme kohtaan, mutta myös heidän saamaansa hyötyä työstämme. NPS-indeksi kertoo asiakkaiden suositteluhalukkuudesta eli siitä, kuinka monta prosenttia vastanneista suosittelisi yrityksen palvelua kolleegoilleen tai tutuilleen.

100 Solutions Oy:n NPS-indeksi tällä hetkellä

Asiakkaamme kokivat, että työmme auttoivat heitä seuraavissa asioissa:

  • Määrittelemään markkinapotentiaalin
  • Hahmottamaan asiakkaiden tulevia investointeja
  • Ymmärtämään paremmin asiakastarpeita
  • Muotoilemaan yrityksemme palveluita ja tuotteita
  • Antoi eväitä yrityksen kehittämispäätösten tekoon ja jalkauttamiseen
  • Saimme tietoa kilpailuvalteistamme
  • Hankkimaan liidejä
  • Saimme tietoa kilpailijoistamme
  • Muistutti asiakkaitamme meistä sekä palveluistamme ja tuotteistamme