Buukkauspalvelun hinta

Buukkauspalvelun sisältö vaihtelee yrityksen tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti. Autamme valitsemaan juuri teille sopivan paketin. Tutustu myös muihin palveluihin.

Valitse teille sopiva paketti:
Aloita
Tehosta
Ymmärrä
Aloituspalaveri
ROI-laskelma
Viikottainen suoriteraportti esim. excel
Myyntiaktiviteettien vaiheistus 
(mitä tehdään seuraavaksi)
Kontaktointi 3 soittoyritystä
Tapaamisen buukkaus ja liidien tunnistaminen
Välipalaverit prosessin aikana
CRM-kirjaukset
Prospektointi
Brändinmukainen viestintä yrityksen sähköpostilla
Kohderyhmäkohtaiset lähestymiset
Keskusteludatan analysointi ja jalostaminen (louhinta)
Liidien nurturointi
Alk. 140 €*
Alk. 150 €*
Alk. 170 €*
*Hinnat ovat suoritteiden hintoja (alv. 0). Hintaan lisätään aloitusmaksu. Palvelun voi perua ensimmäisen kuukauden aikana, jolloin maksettavaksi jää aloitusmaksu, tehdyt suoritteet ja peruuntumismaksu.

Kun valitset palveluntarjoajaa, muistathan varmistaa, että buukkausta tarjoava yritys huolehtii ammattimaisista ja laadukkaista puheluista ja siitä, että brändisi ja palveluidesi arvo vahvistuvat.

Jopa 90 % asiakkaistamme päättää laajentaa yhteistyötä ensimmäisen projektin jälkeen

Markkinaselvitysten hinnoittelu

Markkinaselvitys antaa arvokasta dataa ja aineistoa kohdemarkkinan ominaisuuksista kuten potentiaalista, ostoarvoista ja kilpailijoista. Sen avulla minimoidaan turhat riskit ja maksimoidaan tuloksellinen toiminta kohdemarkkinalla. Markkinaselvitys sitouttaa henkilö- ja aikaresursseja ja siksi se usein ostetaan ulkopuoliselta toimijalta. Alan ammattilainen tekee markkinaselvityksen kattavasti hyödyntäen osaamista ja kontakteja, jolloin markkinaselvitys on hyödyllinen tuki myyntistrategisissa valinnoissa.

Markkinaselvitys räätälöidään aina projektikohtaisesti tarpeidenne mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. markkinaselvityksen laajuus, aikataulu ja mahdolliset myynnilliset lisätyöt. Markkinaselvitystyön päivähinta vaihtelee 600-1 200 euron välillä.

Myynnin ulkoistuksen kokonaispalvelut

Tarjoamme laajan kattauksen myynnin ulkoistuksen palveluita valitsemassanne laajuudessa. Tapaamisten buukkausten lisäksi autamme yritystänne myös seuraavissa tarpeissa. Palvelun laajuus ja sisältö sovitaan tavoitteidenne mukaisesti.
  • CRM-järjestelmän käyttöönotto
  • Myyntiprosessin luominen
  • Myyntiprosessin kehittäminen
  • Tarjoustoiminta sis. tarjousten laatiminen ja myyntitapaamiset ja kaupanteon
  • Asiakasprofiloinnit
  • Markkinaselvitykset
  • Myyntipäivystys tai myynnin ylläpito

Varaa tapaaminen ja kysy lisää

crosschevron-down